Kalendern

Ranarps Bysamfällighets årsmöte 2020 skjuts fram till hösten

 

Sysslomännen i Ranarps Bysamfällighet kommer naturligtvis att kalla bydelägare till årstämma även 2020. Plats och tiden, alltså start kl 18.30, är bestämd, men besked om exakt datum kommer senare. Givet den spridning av SARS-CoV-2 världen lider av just nu har det beslutats att vi senarelägger årsmötet och håller detta i lugn och ro under hösten istället

 

 

 

 

Den traditionella Gökottan under Kristi Himmelfärd blev ingen stor affär

 

Även i år skulle vi träffas i skogen väster om Ranarpsvägen, innan den passerar gränsen till Segelstorp. Ett vanligt år brukar ett tjugotal Ranarps- och Segelstorpsbor dyka upp med kaffekorgar, barnbarn och lite gott tilltugg för en fikastund med grannar och vänner. I år blev det en mycket liten tillställning, trots det vänliga vädret och trots att hunden Tyra troget satt och väntade. Men, i år är det inget vanligt år. Vår respekt för Covid-19 gör att vi väljer bort så många smittorisktillfällen som möjligt, och klokt är väl det. Lite synd bara att skogen i år bjuder på över ett hundra orkidéer, större och vackrare än någonsin, och att det bara var Annika, Christin och Tyra som fick njuta av dem (se bilden längst ner på sidan). Vi hoppas på ett ännu bättre orkidéår nästa år och att det nya coronaviruset som då inte längre är nytt, också är borta. Åtminstone så långt borta att vi, i stort sett, kan gå tillbaka till våra fina, gamla traditioner.

Copyrigh 2019 Ranarps bysamfällighet

Sommarfest för Ranarps bydelägare hålls oftast sista fredagen i juli kl 18.30 - men vi återkommer med kallelse till mötet 2019

 

 

Ranarps bysamfällighet bjuder traditionsenligt till gemensam grillkväll och samkväm, kanske med tipsrunda, kanske med annan aktivitet. För att inte förbruka för mycket av samfällighetens tillgångar har bydelägarna bestämt att var och en bidrar med 100 kr per person. För barn under 15 år, i sällskap med betalande vuxen, är kvällen kostnadsfri. Välkomna!

 

Om du vill ha kallelser till viktiga händelser eller nyheter (max 6 mejl per år) se till så att clas@ranarp.nu har din mejladress!

Copyright © All Rights Reserved